Ligin iddialı ve güçlü ekiplerinden biri olarak gösterilen Ceylanpınar Belediyespor, Eyyübiye Belediyesi Süper Amatör Ligi'nin 3'üncü haftasında ligin diğer iddialı takımlarından Şanlıurfa Tarımspor'a konuk oldu. Golün kısıtlı olduğu ancak futbolun doruk zirveye ulaştığı karşılaşma Yenice 2 No'lu Saha'da oynandı.

Ceylanpınar Rakip Kaleyi Ablukaya Aldı

Maça hızlı ve daha atak başlayan taraf konuk ekip Ceylanpınar Belediyespor oldu. İlk yarıda Tarımspor kalesini ablukaya alan Ceylanlar bir türlü skor tabelasını değiştiremedi. Hal böyle olunca taraflar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti. Mavi Beyazlılar ikinci yarıda ataklarını sıklaştırsa da Tarımspor kalecisini bir türlü geçemedi. Dakikalar 58'i gösterirken Tarımspor bulduğu atakla durumu 1-0 yaptı. Yediği golün şokunu üzerinden çabuk atan Ceylanlar, kısa sürede oyunun kontrolünü eline aldı ve oyunu tamamıyla rakip sahaya yığmayı başardı. Dakikalar 75'i gösterirken konuk takım Ceylanpınar Belediyespor, köşe vuruşu kazandı. Köşe vuruşundan seken topu Bünyamin şık bir vuruşla ağlara gönderdi ve durumu 1-1 yaptı. Ceylanpınar Belediyespor'dan Bünyamin'in attığı bu gol maçın skorunu da belirlenmiş oldu.

Ligin 4'üncü Haftasında Viranşehirspor'u Konuk Edecek

Ceylanpınar Belediyespor, zorlu Şanlıurfa Tarımspor deplasmanından 1 puanla dönmeyi başarıp yoluna emin adımlarla devam etti. Ligde puanını 4'e çıkaran Ceylanpınar Belediyespor, ligin 4'üncü haftasında kendi evinde ve kendi seyircisi önünde Viranşehirspor'u konuk edecek.

Çelik: Zorlu Bir Deplasmandan Puanla Dönmek Bizler İçin Önemliydi

Maç ile ilgili açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediyespor teknik direktörü Ferhan Çelik, zor bir deplasmana gittiklerini ifade etti. Çelik, "Ligde iddiası olan Tarımspor deplasmanına gittik. Zorlu bir deplasmandan puanla dönmek bizler için önemliydi. Lig henüz daha yeni başladı. Yeni transferlerin de takıma adapte olmasıyla beraber herkes ligde farklı bir Ceylanpınar Belediyespor izleyecek. önümüzdeki hafta kendi evimizde Viranşehirspor ile karşılaşacağız. Oyuncularımla beraber ara vermeden Viranşehirspor maçının hazırlıklarına başladık. Taraftarımızın da desteğiyle Viranşehirspor'u yenip hanemize 3 puanı yazdırmak istiyoruz" dedi.