İftar yemeğine Belediye Başkanı Menderes Atilla ve eşi Seval Atilla'da iştirak ederek vatandaşlarla birlikte iftar etti.

Ceylanpınar Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel iftar sofrası Ramazan'ın 24. gününde Turgut Özal Mahallesi'nde kuruldu. İftar yemeğine Belediye Başkanı Menderes Atilla'da iştirak ederek vatandaşlarla birlikte iftar etti. Çocukların büyük ilgi gösterdiği Başkan Atilla, iftara gelen vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Burada bir konuşma yapan Başkan Atilla, geleneksel iftar sofralarının her gün bir mahallede kurulduğunu söyledi.

İftar programına iştirak eden Turgut Özal Mahalle sakinlerine teşekkür eden Başkan Atilla, hayırlı ve bereketli Ramazan temennisinde bulundu. Kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde iftar sofrasının kurulduğunu belirten Başkan Atilla, her kesin evinde iftarı da var sahuru da var. Bu bir Bahane bizim bir araya gelme beraber olma duygularımızı birlik ve beraberliğimizi pekiştirme programıdır onun için iftar sofralarımıza kardeşlik sofrası adını koymuşuz. Turgut özal mahalle sakinlerine soframıza teşrif ettiğinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim her kese hayırlı iftarlar dileklerinde bulundu.

İftar programına Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Seval Atilla ve Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Halid Şimşek'in yanı sıra çok sayıda mahalle sakini katıldı.