Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak'ın seçim manifestosunda yer alan ücretsiz otopark projesi hayata geçti. İlçenin trafik yükünü hafifletmek, vatandaşların otopark sıkıntısını çözmek ve güvenli park etmelerini sağlamak amacıyla istasyon caddesinde bulunan açık otopark vatandaşlara ücretsiz hizmet vermeye başladı.

Belediye Başkanı Abdullah Aksak, ak belediyecik hizmetleri kapsamında ve seçim manifestosunda yer alan projelerden birinin daha hayata geçtiğini söyledi. Çarşı merkezinin ciddi bir park ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Aksak, özellikle kırsaldan gelen vatandaşların ve okul servislerinin park etmek konusunda sıkıntılar yaşadığını ifade etti.

Çarşı merkezinin oto park ihtiyacını karşılamak, kırsaldan gelen vatandaşların ve okul servislerinin rahat park etmelerini sağlamak amacıyla istasyon caddesinde bulunan açık otoparkın vatandaşları ücretsiz hizmet vermeye başladığını ifade eden Başkan Aksak, "Seçim vaatlerimizde ve manifestomuzda yer alan projeleri tek tek hayata geçirmeye başladık. Daha gelişmiş, modern ve yaşanır bir Ceylanpınar için çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.