Külünk, Şanlıurfa’daki elektrik kesintileriyle ilgili MEDYAURFA.COM'a çok önemli açıklamalar da bulundu.

Şanlıurfa’daki elektrik kesintileri halkı sokağa tahrik ettiğini belirterek, ajanların, terör örgütlerinin, şer odaklarının ekmeğine yağ sürüldüğünü vurguladı. Şanlıurfa’ya hak etmediği bir davranışın reva görülmeyeceğini belirten Külünk ‘’ ‘’Elektrik borcunu kim ödemiyorsa hukuk çerçevesi içerisinde gereken yapılır fakat, elektrik dağıtım şirketi elektrik dağıtımının bir kamu hizmeti olduğunun farkında olmaz ise kapitalizmin dayattığı doğduran rant esaslı bir akılla sürecin yönetilmeye çalışılmasını toplum kabül etmez’’ dedi.

‘’Vatandaşla devletin karşı karşıya gelmesine çok mu mutlu oluyorlar?’’

Özelleştirme kapsamında elektrik şirketinin kazanma talebine saygı duyduklarını da ifade eden Külünk ‘’Şanlıurfa’nın bütününe uygulanan elektrik kesintisini kabül etmeyiz.  Şanlıurfa halkı sokağa çekilerek ve Şanlıurfa halkının sokağa bu anlamda tepkisini göstermesini ardından ajanlarla, sızmalarla, örgütün ve kirli unsurların sokağı provoke edip devletin güvenlik güçleriyle vatandaşın karşı karşıya gelmesinden bu şirketin yetkilileri çok mu mutlu oluyorlar ? Mutlaka masada bulunabilecek bir çözüm vardır’’ dedi.

‘’Birileri Şanlıurfa’da yanlış işler yapıyor’’.

Milletvekili Külünk, bu sabah Ankara’da konuyla ilgili yetkililerle olan görüşmesini de anlattı. Birilerinin Şanlıurfa’da yanlış işler yaptığını söylediğini anlatan Külünk ‘’Buna müsaade edilmemelidir. Şanlıurfalı vatandaşlarımızdan istirhamım, kötü niyetli ajanların, örgütün, kirli unsurların bu iyi niyetli taleplerini provoke ederek devletle sizi karşı karşıya getirmelerine asla izin vermeyiniz. En kısa zamanda bu problemin çözüleceğine inanıyoruz’’ dedi.

‘’Şanlıurfa Türkiye’nin Sır Küpüdür’’.

Konuşmasında, Şanlıurfa’nın Türkiye Cumhuriyeti devletinin sır küpü olduğunu da sözlerine ekleyen Külünk ‘’ Şanlıurfa bizim şehirlerimizin her birinin ayrı ayrı kıymet ifade ettiği bu topraklarda tarihi ve stratejik önemi dolayısıyla herkesin ama herkesin üzerinde dikkatle durup düşünmesi gerektiği bir şehirdir. Ortadoğu üzerinde hesapları olanların, PKK’yı, PYD’yi, DEAŞ’ı, FETÖ’yü yeniden harita çizmek için terör ordularını kullananların en önemli hedeflerinden biriside Şanlıurfa’nın, Türkiye’nin bütünlüğüne, devletine, sadakatine karşı Şanlıurfa halkına besledikleri kindir. Bu küresel güçler, bu kinden dolayı Şanlıurfa’yı sürekli tahrik edebilmek için ummadığımız adımları atmaktadır. Şanlıurfalı kardeşlerimiz öncelikle soğuk kanlı olmalılar, dikkatli olmalılar. Hassasiyetlerinin üzerine hassasiyet koymalılar’’ dedi.

Külünk’ün konuşmasının tamamı video da…