‘’Türkiye’nin en iyi eğitim kurumu’’ sloganıyla yola çıkan ve üç kuşaktır kentte eğitim çıtasını yükselten Saraç İlgi Okulları, Şanlıurfalılara verdiği sözü tuttu.

Saraç İlgi Okulları öğrencilerinden Hazar Gelener, (sayısal ek) YKS’de Türkiye birincisi, sayısal da ise yine YKS Şanlıurfa birincisi oldu.

Yine Saraç İlgi Okulları öğrencilerinden H. Kübra Yücel ise eşit ağırlıkta YKS Şanlıurfa birincisi oldu.

Saraç İlgi Okulları, 2017 yılında yapılan TEOG sınavında da Türkiye birincisi çıkarmıştı. TEOG’un yanı sıra yine 2017’da yapılan LYS sınavında Türkiye beşincisi çıkaran Saraç İlgi Okulları, TÜBİTAK’ta 4 madalya alarak Türkiye’nin en başarılı özel okulu olmuştu.

Spor dalında da birinciliği bırakmayan İlgi Okulları, 2017’de il genelinde yapılan satranç turnuvasında il birincisi olmuş, yüzme müsabakalarında il genelinde 121 altın olmak üzere 206 madalya alarak açık ara il birinciliğini elde etmiş, basketbol alanında ise 7 takımı il birincisi olarak kayıtlara geçmişti.

 Saraç İlgi Okulları, tüm öğrencilerin akademik ve sosyal yönden, ulusal ve uluslararası toplumların değerli bireyleri olarak yetiştirmeyi, tüm dünyada örnek alınacak bir eğitim kurumu olma vizyonunu benimsemeyi sürdürüyor.

MEDYAURFA.COM