Av. Serdar İzol ‘’Kongremiz hayırlara vesile olsun. Geçmiş dönemde görev yapmış arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yeni dönemde yol yürüyeceğimiz dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum’’ dedi.

İzol aşiretinin de desteğini alarak, AK Parti Yönetim Kurulu Listesinde yeniden yer alan ve AK Parti 6. Olağan Kongresi’nin coşku içerisinde gerçekleştirildiğini belirten Av. İzol ‘’Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyoruz. Kongremizde bizleri yalnız bırakmayan Şanlıurfa halkına şükranlarımı sunuyorum. Daha önce olduğu gibi, bundan sonra da memleketimiz için çalışmaya, sorunlarının çözümüne katkı sağlamak için gayret göstermeyi sürdüreceğiz’’ dedi.

Av. Serdar İzol kimdir ?

1973’de Şanlıurfa’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa’da tamamladı. 1999 tarihinde Şanlıurfa Barosuna kayıtlı olarak Avukatlık Ruhsatnamesini aldı. Askerliğini yedek subay olarak Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Dairesinde Hukuk Uzmanı olarak tamamladı. 2004-2006 yıllarında, Şanlıurfa Barosu Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulundu. Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Arabuluculuk Daire Başkanlığı’nda Arabulucu olarak görev yapmakta. Adalet Bakanlığı’nın Noterlik Belgesi sahibi. 12 Haziran 2011 yılında gerçekleştirilen TBMM 24. Dönem seçimlerinde, 25. Dönem seçimlerinde, 26. Dönem seçimlerinde AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı oldu. AK Parti Siyaset Akademisi Demokratikleşme, Hukuk ve Ekonomi Başlıklı eğitim programı sertifikası sahibi.