Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Üyeleri bilgi aktarımı, önergeler, 2016 Aralık ayı mizanının görüşülmesi, 2016 Aralık ayı faaliyetleri, Nace Kodlarındaki değişiklikler ve Meclis Başkan Yardımcılığı seçimi gündemiyle Meclis Başkanı Mustafa Taş Başkanlığında ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Meclis Başkanı Mustafa Taş, yaptığı selamlama ve açılış konuşmasında tüm meclis üyelerinin yeni yılını kutladığını ve 2017 yılının ülkemize refah, barış ve huzur getirmesi temenni ettiğini söyledi. Meclis Başkan Taş'ın konuşmasının ardından Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol, 19 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan geniş katılımlı "Şanlıurfa'da Uygulanan Teşvik ve Destekler" konulu toplantı ve kurulması planlanan ŞUTSO Vakfı’nın mevcut süreci ile ilgili detayları aktardığı bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan İsmail Demirkol’un konuşması akabinde gündem maddeleri görüşüldü ve oylandı.

Gündem maddelerinin oylanması sonrasında Meclis Başkan Yardımcılığı seçimi gerçekleştirildi. Meclis Başkan Yardımcılığı seçimine tek aday olarak giren Meclis Üyesi M.Reşat Karadeniz, toplantıya katılan tüm üyelerin oyunu alarak Meclis Başkan Yardımcısı olarak seçildi.

Yapılan seçimden sonra Genel Sekreter Vekili Vedat Tekatlı, 2016 Aralık ayı faaliyetlerinin sunumunu gerçekleştirdi.

2016 Aralık Ayı Faaliyetlerimiz şöyle;

13.12.2016 - 06.01.2017 tarihleri arasında Odamıza;

94 yeni üye kaydedilmiş,

175 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

32 üyenin kaydı silinmiştir.

06.01.2017 Tarihi İtibari İle Toplam Üye Sayımız: 9022