Türkiye’de termal turizm alanındaki en büyük yatırımlarından birisi olan Narven Termal Sağlık Kasabası, Covid-19 sürecinde güvenli bir tatil imkanı sunuyor.

Üst düzey konfor ve sağlık sunan hizmetleriyle Narven, koronavirüs salgını sonrasında tedbirlerini en üst düzeye çıkardı.

Tesis girişinde ziyaretçilerini termal kamerayla kontrol eden Narven, salgına karşı tedbir eylem planını uyguluyor.

Tesise gelen misafirler önce termal kameradan geçirilerek vücut sıcaklıkları kontrol ediliyor. Daha sonra ziyaretçilerin ateşi bir görevli tarafından ölçülerek tesislere girişleri sağlanıyor.


Doğayla iç içe olan ve 130 bin metrekare alan üzerine kurulu olan Narven Termal Kasaba, tesiste oluşturulan ekip tarafından günün 16 saati dezenfekte ediliyor.

‘’Kendin pişir, kendin ye’’ konsepti başladı.

Öte yandan Narven Termal Kasabada ‘’Kendin pişir, kendin ye’’ konsepti hayata geçirildi. Bolu’da bol oksijen içinde ‘’Mangalda ustayım’’ diyenleri bekleyen ve tesis bünyesinde hizmet veren Pançeta Et Restoranı, açık havada yemek isteyen misafirler için özel bir deneyim sunuyor.

Pançeta Et Restoranı, yeşillikler içerisinde özel kamelyaları, modern ve geleneksek mimarinin buluştuğu ve sosyal mesafeye uygun şekilde hazırlanmış ferah kapalı mekanı ile Narven bünyesinde hizmet veriyor.

Pançeta et restoranda en lezzetleri et sunumlarına, Bolu mutfağının geleneksel lezzetleri de eşlik ediyor.

Off-Road Heyecanı Narven’de

Bolu’nun ve ülkemizin en önemli turizm tesisleri arasında yer alan Narven Termal Kasaba misafirlerine sunduğu aktivitelerine bir yenisini daha ekledi.

Bolu ormanlarının yamacında misafirlerini ağırlayan Narven’de macera tutkunları için Off-Road aktivitesi tatilcilerinin deneyimlerine sunulmaya başladı. Uzun ve kısa parkur olarak misafirlerin beğenisine sunulan aktivite gerekli tüm güvenlik önlemleri alınarak uzman rehberler eşliğinde gerçekleştiriliyor.

Koronavirüs salgınının yayılma hızının düşmesi sonrasında normalleşme süreci çerçevesinde ilgili bakanlıkların yayınladığı genelgeler kapsamında faaliyetlerine alınan önlemlerle birlikte tekrar başlayan Narven eşsiz doğası ve şifalı suları ile tatilcilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

MEDYAURFA.COM

NARVEN'DEN FOTOĞRAFLAR...