Kente gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı ELRUHA Otel, Yönetim Kurulu Başkanı Av. Şevket Küçük'ün talimatıyla Ramazan ayında, iftar menülerinde kentin yöresel ve unutulmaya yüz tutmuş lezzetlerine yer verdi.

ELRUHA Otel yine farkını gösterdi.

Birçok restoran menülerinde kebap ağırlıklı yemeklere yer verirken, ELRUHA Otel yine farkını gösterdi.

ELRUHA Otel, iftar menülerinde kentin Türk Patent Kurumunda tescil olmayı başvuru aşamasında bekleyen yöresel lezzetlerine yer verdi.

Şanlıurfa ve Osmanlı mutfağı lezzetleri arasında yer alan; Biber Dolması, Dolmalı Köfte, Acur Dolması, Pirzolalı İsot Çömleği, Kuzu Saç Kavurma, Çoban Kavurma, Sultan Reşit Çorbası, Erişteli Pirinç Pilavı gibi lezzetler Başaşçı Adem Rat'ın usta ellerinden konuklarının damak zevkine sunuldu.

Kente gelen yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra, kentte yaşayan genç nesilde, Şanlıurfa’nın unutulmaya yüz tutmuş birçok lezzetiyle ELRUHA Otel farkıyla tanıştı.

ELRUHA Otel iftar menülerinde, Peynirli Kadayıf, Katmer Tatlısı gibi lezzetlerin yanı sıra farklı çeşitlerde ara sıcaklar ve çorbalar çeşitleri de yer aldı.

Deneyimli personel görev başındaydı. 

ELRUHA Otel Genel Müdürü Sibel Okuducu Dellalbaşı, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Küçük ve Restoran Şefi İbrahim Karataş Ramazan ayında otel de hizmetin aksamaması için yoğun çaba sarf etti.

Konuklarını büyülüyor.

Şanlıurfa’nın nahit taşıyla inşa edilmesi nedeniyle, yapımı uzun yıllar süren ELRUHA Otel, Balıklıgöl ve Şanlıurfa Kalesi manzarası, nahit taşın mistik havası, doğal mağaralarıyla konuklarını büyülüyor.

ELRUHA'da İftar Vakti

ELRUHA'da İftar Vakti

ELRUHA'da İftar Vakti

ELRUHA'da İftar Vakti

ELRUHA'da İftar Vakti

ELRUHA'da İftar Vakti

ELRUHA'da İftar Vakti

ELRUHA'da İftar Vakti