Mezrası, sokağı, mahallesi, ilçesi ve kent merkezi. DEDAŞ ile ilgili şikayetler, kentin dört bir tarafından Whatshapp ihbar hattımıza gelmeye devam ediyor.

Elektrik kesintilerine, bu kez de Karaköprü ilçesindeki vatandaşlar veryansın etti. Güzelşehir mahallesinde oturan vatandaşlar ‘’Her gün rutin olarak elektriklerimiz kesiliyor.  DEDAŞ’a neden kimse dokunamıyor ? Mağduriyetimiz neden giderilmiyor ? esnafı, siyasetçisi, sivil toplum kuruluşu, kamu kurumları, belediye başkanı herkes DEDAŞ'tan şikayetçi'' şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Güzelşehir’de ikamet eden Mehmet Ebe isimli vatandaş, Whatshapp ihbar hattımıza yaşadıkları elektrik sorununu fotoğrafıyla birlikte iletti.

Mehmet Ebe isimli vatandaş ‘’Her sabah elektriklerimiz kesiliyor. DEDAŞ köylerde her gün rutin olarak uyguladığı elektrik kesintisini şehir merkezinde de mi uygulamaya başladı ? Bizim elektrik çilemiz ne zaman son bulacak ? Evimiz 9. Kat. Yaşlı insanlar asansör yok diye eve çıkamıyor. Saatlerce apartman önünde bekliyorlar.’’ Şeklinde tepkilerini dile getirdiler.