Olayla ilgili aralarında örgüt liderinin de bulunduğu 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Haliliye İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, "6769 Sayılı Sınai Mülkiyet Kanununa Muhalefet" suçlarına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında bir kamyoneti durdurdu.
Yol kontrol noktasında durdurulan araçta yapılan arama faaliyetinde; çeşitli markalara ait taklit olduğu belirlenen toplam 6 bin 879 adet sahte şampuan bulundu. Ele geçirilen ürünlerin piyasa değerinin yaklaşık 1 milyon 200 bin TL olduğu belirlendi.
Operasyon sonucunda, aralarında örgüt liderinin de bulunduğu 3 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, sınai mülkiyet haklarının korunması ve sahtecilikle mücadeleye yönelik faaliyetlerin azim ve kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.




