Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kültürel ve sosyal faaliyetlere yönelik etkinlikleri artırmaya devam ediyor. 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla yapılan etkinlikler devam ederken, Şanlıurfalı sanatçı Cumali Özkaya sevenleriyle buluşacak. Sanatçı Cumali Özkaya, Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen konser ile 2 Şubat Perşembe günü Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda Türk Halk Müziği ile sahne alacak. Saat 20.00’da başlayacak olan konsere tüm Şanlıurfalıları davet eden Sanatçı Cumali Özkaya, videolu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli hemşerilerim merhabalar. 2 Şubat Perşembe günü, Haliliye Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu konserde buluşacağız. Hasret sona eriyor, görüşmek üzere.” 

Türkiye'den İngiltere'ye kaçırılan heykel yurda dönüyor Türkiye'den İngiltere'ye kaçırılan heykel yurda dönüyor

CUMALİ ÖZKAYA KİMDİR?
1991 yılında Şanlıurfa’da dünyaya gelen genç müzisyen Cumali Özkaya, çok küçük yaşlarda müzik ile ilgilenmeye başlamıştır. Ankara Güzel Sanatlar Lisesi ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Şan bölümünden mezun olmuştur. Bir dönem TRT tarafından düzenlenen beste yarışmasında 1. olan Cumali Özkaya, daha sonra TRT Altın Mikrofon Ses yarışmasına katılmış ve Türkiye 1.si olmayı başarmıştır.