'Akciğer kan basıncı ihmale gelmez' 'Akciğer kan basıncı ihmale gelmez'

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek, görev süresi dolduğu için yerini yeni Başhekim olarak atanan Doç. Dr. İdris Kırhan’a görevini devrederek başarılar diledi.

Resim

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan, şimdiye kadar yapmış olduğu başarılı hizmetlerden dolayı Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek’e plaket ve çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Devir teslim töreninden konuşan, Başhekim Kırhan, şimdiye kadar hastanede yapmış olduğu başarılı hizmetlerden ve çalışmalardan dolayı Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek’e teşekkür ederek, bundan sonraki yaşantısında başarılar diledi.

Yapılan devir teslim töreninde bir konuşma yapan Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek ise “3 yıldır sürdürdüğüm başhekimlik görev süresinin dolmasıyla ayrılıyorum. Bu görevi ifâ ederken bizlere inanan, güvenen, dua eden, destek olan ve iyi bir hizmet için yardımcı olan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum, diyerek bu görev değişikliğinin, görevde bayrak yarışı olduğunu düşünerek hastanemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Devir teslim törenine daha sonra karşılıklı başarı dilekleri ile son buldu.

DOÇ. DR. İDRİS KIRHAN KİMDİR?
2012-2015 yılları arasında Mehmet Akif İnan Hastanesi’nde Başhekim Yardımcılığı, 2016 yılında Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinde Başhekim Yardımcılığı ve 2018 yılında ise Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekimlik görevlerinde bulunan İç Hastalıkları (Dâhiliye) Uzmanı Doç. Dr. İdris Kırhan, evli ve iki çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce biliyor.