Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Sosyal İşler Müdürlüğü, kentte yaşayan çölyak ve fenilketonüri hastalar için hayati önem taşıyan gıda paketlerini ulaştırmaya devam ediyor.

Bu kapsamda hazırlanan yardım kolileri, çölyak ve fenilketonüri hastalarına dağıtıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye'de dezavantajlı, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam ettiklerini söyledi.

İhtiyaç sahiplerine her türlü desteği sunmaya çalıştıklarını ifade eden Kuş, "Bugün de yine çölyak hastası kardeşlerimize yardım elimizi uzatıyoruz ve inşallah uzatmaya devam edeceğiz. Hassasiyetinden dolayı Çölyak Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Doğan'a şükranlarımı iletiyorum." dedi.

13 yaşında 13 kilo olan hasta sağlığına kavuştu 13 yaşında 13 kilo olan hasta sağlığına kavuştu

Çölyak Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Doğan da Eyyübiye Belediyesinin ilk günden bu yana dezavantajlı ailelere her türlü desteği verdiğine belirterek, "Burada 422 çölyak hastamız yaşıyor. Tabi burada belediyemizin bu tarz çalışma yapması ve hastalarımızı önemsemesi çok dikkate alınacak bir husus. Bu konuda her zaman duyarlılığını ortaya koyarak bizlere destek sunan başta Mehmet Kuş Başkanıma ve Eyyübiye Belediyesi'ne bir kez daha derneğimize kayıtlı hastalarımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadelerini kullandı.