Dicle Elektrik, bahse konu tarihler arasında denetim sebebiyle gündüz saatlerinde de aydınlatma şebekelerinin devrede olabileceğini duyurdu.

Baydilli berberler ve kuaförlerle iftarda buluştu Baydilli berberler ve kuaförlerle iftarda buluştu

Dicle Elektrik, sorumluluk bölgesinin tamamında gerçekleştirilecek olan aydınlatma denetimi sırasında bazı lokasyonlarda gece olduğu gibi gündüz saatlerinde de aydınlatma şebekelerinin devrede olabileceği uyarısında bulundu.

Dicle Elektrik uyardı

TEDAŞ Bölge Müdürlüğü, Dicle Elektrik dağıtım bölgesinde belli periyodlarla yaptığı aydınlatma denetimlerinin sonbahar ayağını 26 Ekim 2022 Pazar günü başlatıyor. Yapılacak olan denetimle ilgili olarak Dicle Elektrik’ten şu açıklama yapıldı:

‘’Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. sorumluluk sahasında bulunan Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt, Şırnak merkez ve ilçelerinde bulunan toplam 3.486 aydınlatma tesisatında, TEDAŞ  Bölge Müdürlüğü tarafından saha denetimleri gerçekleştirecektir.

Söz konusu saha denetimleri 26.09.2022-06.10.2022 tarihi arasında yapılacaktır. 3.486 adet aydınlatma tesisatını kapsayacak olan denetim, tüm illerimizde farklı lokasyonlarda ve farklı ekiplerle gündüz yapılacaktır.  Denetim süresince aydınlatma armatürleri gündüz saatlerinde de devrede olacaktır. Denetim sonlandığında söz konusu aydınlatma tesisatları normal çalışma periyoduna döndürülecektir.’’