Şanlıurfa Skoda Acemoğlu Otomotiv, müşteri memnuniyet oranı en yüksek bayileri arasında yer alıyor.

Müşterilerini sıcak bir atmosferde ağırlayan Skoda Acemoğlu otomotiv, servis ve satış hizmetini güler yüzlü hizmetle sürdürüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Skoda Ramazan Acemoğlu Otomotiv Genel Müdürü Hüseyin Acemoğlu ‘Tüm süreçlerimizde kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı, yaratıcı ve dinamik bir hizmet anlayışını sürekli kılmanın, satış ve satış sonrası hizmetlerimizle, otomotiv sektöründe Skoda markasını Şanlıurfa’da en öncelikli markalar arasında yer almasını sağladığımız için mutluyuz’ dedi.

Verdikleri satış ve satış sonrası hizmetleri eksiksiz karşıladıklarını, kurum ve marka imajına yakışır bir hizmet sunduklarını da ifade eden Acemoğlu ‘Skoda olarak bilgimizi, tecrübemizi, kaynaklarımızı ve teknolojimizi müşterilerimiz, yaşadığımız çevre toplum için en faydalı şekilde kullanıyoruz.

Tüm çalışanlarımızın motivasyonlarını artırmak, kalifiye insan kaynaklarına yatırım yapmak, eğitimlerle bilgi ve becerilerini geliştirmek, süreçlerimizde takım çalışması anlayışını desteklemek için yoğun çaba sarf ediyoruz’ dedi.