Acemoğlu firması, otomotiv sektörünün yanı sıra inşaat, sigorta acenteliği ve oto kiralama sektörlerindeki yükselişini sürdürüyor.

Mardin yolundaki modern plazasında, Alman otomotiv devi Skoda markasını Şanlıurfalılarla buluşturan Acemoğlu, şirketlerinde yüzlerce kişiye istihdam sağlıyor.

Acemoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Acemoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada son 3 yılda otomotiv sektörünün yanı sıra inşaat sektöründe de önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi. 

Acemoğlu olarak, iş hayatındaki en büyük hedeflerinin Şanlıurfa’nın daha güçlü bir kent olması ve kalkınması olduğunu belirten Acemoğlu ‘’İş hayatında yenilenmeyi ve eğitimi önemli bir unsur olarak görüyorum. En büyük hedefimiz üretmek. Kentimizin ve ülkemizin en çok üretmeye ihtiyacı var. Tüketici toplum yapısından kurtulmamız gerekiyor. Üreten toplumlar daima zenginleşirler. Üretmekten başka çaremiz yok. Birçok sektörde faaliyet gösteriyoruz. Kentimizin gelişmesi ve kalkınmasına destek vermek için sürekli yeni istihdam alanları açmak için çaba gösteriyoruz.’’ dedi.