Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk ulusal bayramı olan ve ülkede 1921’den itibaren kutlanmaya başlanarak çocuklara armağan edilen 23 Nisan ülke genelinde kutlanıyor.

Fiat Önkol Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Arif Önkol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Önkol, mesajın da şirket olarak çocuklara sosyal sorumluluk projeleri kapsamında destek vermeyi sürdüreceklerini belirtti.

Şanlıurfa'da ağaca çarpan motosikletin sürücüsü öldü Şanlıurfa'da ağaca çarpan motosikletin sürücüsü öldü

Mesajında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasının milli tarihimizin başlangıcında önemli bir dönüm noktası olduğunu da bildiren Önkol ‘Mustafa Kemal’in, milleti ile el ele vererek Anadolu'da yaktığı bağımsızlık ışığı, Amasya Genelgesi’nin yayımlanması, Erzurum ile Sivas kongrelerinin toplanması ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmasıyla tüm yurdumuzu aydınlatmıştır. Mustafa Kemal, Cumhuriyetin korunmasının ancak çocuklarımızın ve gençlerimizin çabaları ile mümkün olacağına inanmıştır. Bu önemli günü de evlatlarımıza armağan etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm evlatlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum’ dedi.