Şanlıurfa'da Silah Operasyonunda 3 Şüpheli Yakalandı Şanlıurfa'da Silah Operasyonunda 3 Şüpheli Yakalandı

Bir dizi ziyaretler için Şanlıurfa'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Karaköprü'de hizmete kazandırılan kapalı yüzme havuzunun açılışının ardından Karaköprü Belediyesini ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu'yu Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli karşılarken, ilçede yapılan ve yapılması planlanan gençlik ve spor merkezleri ile ilgili brifing verdi.

Bakan Kasapoğlu’ya ziyarette bakanlık bürokratları, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa Milletvekilleri M. Kasım Gülpınar, Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri ve Zemzem Gülender Açanal, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve il-ilçe teşkilatı üyeleri eşlik etti.

Bakan Kasapoğlu’ndan ilçeye yapacakları okuma salonu, sentetik çim saha ve gençlik merkezi için destek isteyen Başkan Baydilli, gerekli desteğin sağlanmasıyla ilçedeki gençler için önemli bir eksikliğin giderileceğini iletti.  

Bakan Kasapoğlu ise Başkan Baydilli’ye ilçeye kazandırılacak 5 okuma salonu, kırsal mahalleler için sentetik çim saha ile modern bir antrenman ve spor merkezi sözünü verirken, özellikle antrenman ve spor merkezi için en kısa sürede çalışma başlatacaklarını ifade etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeye katkılarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ya teşekkür ederken, günün anısına plaket ve hediye sundu. Ziyaretin anısına toplu hatıra fotoğrafı da çekinilirken, Bakan Kasapoğlu çalışmalarından dolayı Başkan Baydilli’yi tebrik etti.