Vali Abdullah Erin ve protokol tarafından karşılanan Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati’ye, Şanlıurfa Milletvekilleri Zemzem Gülender Açanal, İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Ali Cevheri ve Halil Özşavlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Doç. Dr. Zeynep Müjde Sakar ve Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak eşlik etti.

Şanlıurfa Valiliğinde Seçim Güvenliği Mesaisi Şanlıurfa Valiliğinde Seçim Güvenliği Mesaisi

Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Erin tarafından makamda ağırlanan Bakan Nebati ve beraberindekiler, ilin genel durumu hakkında bir süre görüş alışverişinde bulundular.

Memleketi Şanlıurfa’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Bakan Nebati, ev sahipliğinden dolayı Vali Erin’e teşekkür ederken, Vali Erin de Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati’yi ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi.

Hafta sonu Şanlıurfa’ya gelen Bakan Nebati, pazar gününü Viranşehir’de geçirdi. Viranşehir Cumhuriyet Meydanında miting havasında vatandaşlarla buluşan Nebati, baba evini ziyaretinin ardından Viranşehir Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe esnafını ziyarete uzun zaman ayıran Bakan Nebati, Yurt Camii ziyaretinin ardından Belediye Kültür Evi’nde TRT Kurdi’nin canlı yayın programına katıldı.

Şanlıurfa’daki temaslarının ikinci gününde Valilik ve Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Nebati, saat 15.30’da iş dünyası temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirecek. Bakan Nebati, Anadolu TV’nin Şanlıurfa Kent Müzesi’nde yapacağı canlı yayın programına katıldıktan sonra Şanlıurfa’dan ayrılacak.