Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için bir kutlama mesajı yayınladı. Hakkını vererek, alın teriyle çalışmanın da ibadet yerine geçtiğini ifade eden Başkan Baydilli emekle elde edilen helal kazancın yerini hiçbir şeyin tutamayacağını dile getirdi.

 

Başkan Baydilli mesajında, şu cümlelere yer verdi:

 

“İslam dininde ve geleneklerimizde alın teri ile elde edilen kazancın, verilen işi hakkıyla yerine getirmenin önemli bir yeri vardır. Geçimini sağlamak için emeğiyle çalışmak, alın teri akıtarak ailesine helal lokma götürmek çok kutsal ve değerli bir iştir. Zira dürüst çalışmanın da ibadet olduğuna inanmakla birlikte verilen emeğin maddi karşılığının yanında mutlaka manevi bir getirisi de Allah katında olacaktır.

 

Biz emeğin, helal çalışmanın ne demek olduğunu bilen bir coğrafyada yaşıyoruz. Allah’a şükür ki yediden yetmişe tüm vatandaşlarımız bunu gözetir ve ona göre çalışırlar. Tabi ki biz de yöneticiler olarak işçi çalışan kardeşlerimizin hakkını gözetmek ve onlara hak ettikleri değeri vermekle sorumluyuz. Çünkü işçi kardeşlerimizin emeği ve çabası olmadan biz hiçbir hizmeti yerine getiremeyiz. Sahada nasıl onlar beni çalışmalarıyla temsil ediyorsa ben de her platformda bu ilçeye yapılan hizmetlerde başrolün sahadaki fedakâr personelimizin olduğunu ifade ediyorum.

 

Biz Karaköprü Belediyesi olarak değerli personel kardeşlerimizle birlikte büyük bir aileyiz. İlçemize hizmet ederken emek veren işçi kardeşlerimizin sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışması, karşılığını alması için gayret göstermekteyiz.

 

HRÜ'de Tıp Literatürüne Girebilecek Ameliyat HRÜ'de Tıp Literatürüne Girebilecek Ameliyat

Bu duygu ve düşüncelerle tüm emekçi vatandaşlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlar, hayırlı ve güvenli bir çalışma hayatı dilerim.”