Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli bir mesaj yayınlayarak vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Başkan Baydilli, bu bayramın yüzlerde tebessüm, yüreklerde huzura vesile olmasını diledi.

Başkan Baydilli mesajında şunları ifade etti:

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise kurtuluş olan Ramazan Ayı’nın sonuna geldik ve bayramı idrak edeceğiz. Dostlukların yeniden canlandığı, üzüntülerin yerine sevince bıraktığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı ve bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran mübarek Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz.

Yaşadığımız deprem ve sel felaketlerinden sonra tabi ki bayramı da buruk bir sevinçle karşılıyoruz. Yitirdiğimiz canların, yaşanan acıların ardından bir nebze olsun yaraların sarılmasına bu bayramın vesile olmasını Allah’tan diliyorum. Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir.

Bu bayramı fırsat bilip dargın olduğumuz akraba ve arkadaşlarımızla bir araya gelip helalleşelim. Uzun zamandır görüşmediğimiz kişilerle konuşalım, ailemizle mutlaka güzel zaman geçirelim. Depremzede vatandaşlarımızı, Şehit ailelerini ve yetim çocuklarımızı da unutmayalım, çevremizde varsa mutlaka ulaşıp bayramlarını tebrik edelim ya da ziyaret edelim. Çünkü bayram böyle güzelliklerle anlam bulur. Bir hüzünlü yüzde tebessüm oluşturmak, mutluluğa vesile olmak bayramın en büyük güzelliğidir.

Milletvekili Yazmacı öğrenci evinde sahur yaptı Milletvekili Yazmacı öğrenci evinde sahur yaptı

Bu duygu ve düşüncelerle tüm kıymetli hemşerilerimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, ailenizle birlikte sağlık ve afiyet içerisinde nice bayramlar diliyorum. Ramazan Bayramı'nın tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını, birlik, beraberlik içinde barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”