Eğitime her zaman destek veren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Esentepe Okuma evinde ders çalışan öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Baydilli, öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere hazırlık seti hediye etti.

 

Başkan Baydilli, öğrencilerin okuma evlerinde sınavlara hazırlandığını hatırlatarak, " Gençlerimize destek olma adına bugün bütün okuma evlerimizde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleriyle kitap dağıtımı gerçekleştirdik. İnşallah dağıtımını gerçekleştirdiğimiz kitaplar sınavlarına hazırlanmada katkı sağlayacaktır. Biz her zaman öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz, öğrencilerimize başarılar diler yarın 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramlarını şimdiden tebrik ederim" diye konuştu.

Şanlıurfa'da ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor Şanlıurfa'da ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor

 

Başkan Baydilli'ye destekleri ve kitap hediyesi için teşekkür eden öğrenciler de sınavlara az bir süre kala bu kaynakların kendilerine çok yardımcı olacağını ifade ettiler.

 

Başkan Baydilli'nin talimatlarıyla ilçede bulunan bütün okuma evlerinde öğrencilere yardımcı kaynak kitap dağıtımı gerçekleştirildi.