Belediye Başkanının koltuğunu devir alan Cumhuriyet İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Songül İren’in ilk talimatı ihtiyaç sahiplerine daha çok destek olunması ve çocuk parklarının yapılması talimatını verdi.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Talimatın yerine getirilmesi ve ihtiyaç sahibi insanların yaşamlarına dokunmak için her daim çalışmalar yürütülmesi ve çocukların güvenli parklarda sevinçli bir şekilde zaman geçirebilmesi amacıyla belediye olarak çalışmaların her daim yürütüldüğünü söyledi.

Baydilli berberler ve kuaförlerle iftarda buluştu Baydilli berberler ve kuaförlerle iftarda buluştu

Geleceğimiz olan çocuklarımızı daha güzel makamlarda görmeyi temenni eden Belediye Başkanı Ayşe Çakmak şunları kaydetti. ‘’Bugün koltuğumuzu Songül Kardeşimize teslim etmek beni çok mutlu etti, özellikle kadın bir belediye başkanı olarak kız kardeşime bu koltuğu emanet etmek büyük bir gurur, özellikle de ailesine selamlarımı iletiyorum hocalarımıza çok teşekkür ediyorum, kardeşime koltuğu emanet ederken çok güzel dualarda bulundum. İnşallah ilerleyen zamanlarda kardeşimiz üniversite yolunda güzel bir hedef koyarak gerçekten de Türkiye’mizde böyle nadide güzel idareci olacak diye umut ediyorum, derslerinde başarılar diliyorum’’ diye konuştu.

23 Nisan Etkinlikleri kapsamında yöneticilerin koltukları bir günlüğüne çocuklara bırakmasından dolayı sevinçli olduğunu belirten Songül İren şunları kaydetti. ‘’bugün Kadın Belediye Başkanımızı ziyaret ettik, bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum’’ dedi