banner111

Başkan Çakmak; Merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi

     Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorun ve talepler hakkında istişarelerde bulundu.

banner55

Başkan Çakmak; Merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi

     Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorun ve talepler hakkında istişarelerde bulundu.

18 Eylül 2023 Pazartesi 13:14
11129 Okunma
Başkan Çakmak; Merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi
banner81

Siverek belediyesi sosyal tesislerinde muhtarlar ile bir araya Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Belediye Başkan yardımcıları ve birim müdürleri muhtarların sorun ve taleplerini dinleyerek çözümü için not aldı. 

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Başkan Çakmak; ‘Değerli mahalle muhtarlarımız zaman zaman sizlerle bir araya gelmek ilçemizin sorunları ve yapılan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz,  imkanlar çerçevesinde fırsat buldukça siz değerli muhtarlarımız ile bir araya gelerek istişarelerde bulunmaya devam edeceğiz.  Muhtarlarımızın talepleri bizim için önemlidir muhtarlarımız bizimle halkımız arasında köprü görevi görmektedir. Ben ve ekiplerimiz gelen talepleri kısa sürede çözüme kavuşması için var gücümüzle imkânlar doğrultusunda karşılamaya çalışıyoruz, İlçemizde yaşanan su sıkıntısına yönelik açıklamada bulunan Başkan Çakmak Fırat’tan su projemiz adım adım ilerliyor ve su depolarına pompalama işlemine başlamış bulunuyoruz yakın bir zamanda evlerimizde su akmaya başlayacaktır” dedi.

Resim

Başkan Çakmak;  Siverek Belediyesi tarafından tamamlanan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Başkan çakmak sorunların çözülmesine yönelik toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine yönlendirerek çözüme kavuşması konusunda talimat verdi.
 

Son Güncelleme: 18.09.2023 13:18
Anahtar Kelimeler:
Urfa Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner115

banner114