Başkan Ayşe Çakmak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla meclis toplantı salonunda Siverek Belediyesi’nde çalışan kadınlarla bir araya geldi.

Siverek Belediyesi tarihinde ilk defa bir kadının belediye başkanı koltuğunda olduğunu hatırlatan Başkan Çakmak, kadınların kadın bir idareci ile çalışmaktan mutluluk duyacağı bir durum olduğunu söyledi.

Belediye başkanlığından önce de hemcinsleriyle çalıştığını dile getiren Çakmak, “Hepinizin malumu olduğu üzere program yoğunluğundan dolayı fazla zaman ayıramasam da sizlerle vakit buldukça bir araya gelmeye çalışıyorum. Her şeye rağmen belediyemizde çalışan kadınlarımızla bir araya gelmek çalışma şevkimi arttırıyor. Biz kadınlar gerek sosyal gerek çalışma hayatında sayımız ne kadar fazla olursa ve ne kadar başarılı olursak bizden sonraki nesillere de örnek oluruz. Şunu kesinlikle unutmamamız gerekiyor ki biz kadınlar başarılı oldukça toplum başarılı olur. Bu vesileyle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Başkan Ayşe Çakmak daha sonra salondaki kadınlara karanfil dağıtarak hediye verdi.

İdari izin nedeniyle duydukları memnuniyeti dile getiren kadınlar, kendilerini unutmayan Başkan Çakmak’a teşekkür etti.

Hizmet binasındaki toplantının ardından kadın kültür merkezlerini de ziyaret eden Çakmak, burada bir araya geldiği kadınlara karanfil dağıtarak günlerini kutladı.