Hesap verilebilir, şeffaf bir yönetim anlayışıyla bölge ayrımı yapmadan adaletli bir şekilde hizmetleri yürüten Başkan Mehmet Canpolat, seçim sürecinde verdikleri sözleri de bir bir yerine getirdiklerini kaydetti.

Göreve geldiği günden bugüne Haliliye ilçesinin ihtiyaçlarına yönelik spesifik çalışmaları hayata geçiren Belediye Başkanı Mehmet Canpolat,  adil, şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışıyla hizmetlerini ilçenin geneline yayıyor. 2021 yılı içerisinde birçok projenin inşaat çalışmalarını başlatarak, Haliliye’deki değişim ve dönüşümü hızlandıran Başkan Mehmet Canpolat, projelendirilen çalışmalarla da Haliliye halkının uzun yıllar kullanabileceği kalıcı eserleri ilçeye kazandıracak.

Mahalle Ayrımı Yapılmıyor

Haliliye genelinde yürütülen çalışmalarda merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapılmadan 170 mahallede hizmetler eşit şekilde yürütülüyor. Saha personelleri mahalle bazlı taramalarında ihtiyaçları tespit ederek, gereken iş ve işlemleri gerçekleştirirken; vatandaşlar da ihtiyaç duydukları hizmetleri 4442263 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezine bildirerek, iletilerine yanıt alıyor. 

Başkan Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğü de, merkez mahallelerde yürüttüğü asfalt çalışmalarını kırsal mahallelerde de alt yapı durumu göz önünde bulundurarak, program dahilinde gerçekleştiriyor.

İhaleler Canlı Yayınlanıyor

Başkan Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla kentte ilk kez bir uygulama hayata geçirildi. Hesap verebilir, şeffaf bir yönetim anlayışı yürüten Haliliye Belediyesi, ihaleleri canlı yayın ortamında gerçekleştirerek, kamuoyuna şeffaf bir şekilde bildirimde bulunuyor.

Kadınlara ve Gençlere Pozitif Ayrımcılık

Başkan Mehmet Canpolat’ın seçim vaatlerinden olan Hanımlar Konağı ve Millet Evleri, ilçede faaliyete geçti. Kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yapılarak yürütülen çalışmalarda, kadınlar ev ortamında hem spor yapabiliyor hem de meslek edindirme kurslarından faydalanarak, aile bütçelerine katkılar sağlıyor. Gençlerle ilgili de pozitif ayrımcılık yaparak, sosyal ve kültürel alanlar ile eğitim alanında çalışmalar yürüten Haliliye Belediyesi, bu çalışmalarını artarak devam ettiriyor. Başkan Mehmet Canpolat’ın gençliğe verdiği önemin nişanesi olarak yürütülen çalışmalar, gençlikten de tam not alıyor.