Şanlıurfa'da derede kaybolan çocuk 6 gündür aranıyor Şanlıurfa'da derede kaybolan çocuk 6 gündür aranıyor

Belediye başkanlık makamındaki rutin çalışmalarının dışındaki tüm vaktini ilçenin dört bir yanında halkla birlikte geçirip, sorunlarına çareler üretmekle değerlendiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İlhami Günbeği ile birlikte çıktığı mahalle ziyaretlerinde yine gönüllere dokundu.

Ramazan Bayramı arifesinde ilçeye bağlı Buhara, Mance ve Karakoyunlu Mahalleleri’nde yaşayan esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Kuş, aralarında kronik hasta, engelli, yaşlı ve yetimlerin bulunduğu onlarca ailenin evini ziyaret ederek hem bayramlarını kutladı hem de maddi yardımda bulundu.

Eyyübiye Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten İyilik Merkezi’nde kayıtları bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine mahalle muhtarlarıyla ziyaretler gerçekleştiren Başkan Kuş, ailelerin bakkal ve fırınlara olan borçlarını da ödedi.

Vatandaşların dualarını alan Başkan Kuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bu mübarek bayram arifesinde özellikle zorda olan kardeşlerimizin dertlerine kendi imkanlarımız ve hayırseverlerin desteğiyle derman olmaya çalışıyoruz. Sizler de imkânınız çerçevesinde lütfen yardımlarınızı yapın. Rabbim şimdiden razı olsun” diyerek, hayır sahiplerine çağrıda bulundu.

Başkan Kuş’a ve daha önce Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İlhami Günbeği’ne teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar ise, böylesi bir günde yapılan iyiliği çok anlamlı bulduklarını ifade ettiler.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinesinde faaliyet gösteren İyilik Merkezi, hayır sahiplerinden ve çeşitli fonlardan temin edilen maddi destekleri, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.