Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa’da Harran’a 250 sosyal konut kazandırılacağını açıkladı.

Şanlıurfa'da Silah Operasyonunda 3 Şüpheli Yakalandı Şanlıurfa'da Silah Operasyonunda 3 Şüpheli Yakalandı

Şanlıurfa’ya bir dizi temaslarda bulunmak üzere gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u Havalimanında karşılayan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz gün boyu programlara katılarak, Harran için yapılması hedeflenen projeleri anlatarak Bakanlardan destek istedi.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un girişimleri sonucu Türkiye genelinde yapılması hedeflenen Sosyal konut projesi kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Harran ilçesine 250 adet Konut’un yapılacağını açıkladı. Bakan Kurum ayrıca turizm yolunun kalan kısmının yapılması için gerekli kredi yardımlarının da yapılacağını ifade etti. Harran’a kazandırılan sosyal konut projesinin müjdesini sosyal medya hesaplarından duyuran Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz: Harran'ımıza müjde, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum ile yaptığımız görüşme sonucunda 250 bin sosyal konut projesi kapsamında Harran İlçemize 250 adet sosyal konut yapacağız. Diyerek, Harranlı vatandaşlara mutlu haberi verdi.