Harran İlçe Emniyet Müdürlüğüne Polis Amirliği Merkezi kazandırmak için çalışmalarını yürüten Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’u makamında ziyaret ederek, alan tahsisi için gerekli görüşmeleri gerçekleştirdi.

Şanlıurfa'da iki araç çarpıştı: 1 ölü 4 yaralı Şanlıurfa'da iki araç çarpıştı: 1 ölü 4 yaralı

Harran Belediyesi tarafından ticari alan olarak inşa edilen alanda, incelemelerde bulunan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, binanın tahsisi için Başkan Özyavuz’a teşekkür etti.

Resim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefonda görüntülü konuşan Başkan Özyavuz, Emniyet Müdürlüğüne tahsis ettikleri binanın alanını göstererek, önce Emniyet Müdürlüğüne daha sonrada Harran halkına hayırlı olmasını diledi.

Resim

Göreve geldikleri günden bu yana sosyal belediyecilik hizmetlerinin yanında ilçede bulunan kamu kurumlarının işleyişinde aksamaların olmaması için ellerinden gelen destek ve gayretleri gösterdiklerini ifade eden Başkan Özyavuz; Bürokraside karşılıklı destek ve birlikte hareket, hizmet ettiğiniz ilçenin gelişimine büyük bir etki etmektedir. Önce İlçe Emniyet Müdürlüğümüz personellerinin barınma sorununu çözdük. Şimdide Polis Amirliği Merkezini ilçemize kazandırıyoruz. Bizlerin güvenliği için 7/24 teyakkuzda olan fedakâr emniyet güçlerimize ne yapsak azdır. Polis Amirliği Merkezinin önce Emniyet Müdürlüğümüze daha sonrada Harran halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Açıklamasında bulundu.