Harran Belediyesi kültür ve sosyal İşler müdürlüğü ilçede bulunan engelli vatandaşların taleplerini geri çevirmeyerek, hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneğini Harran ilçemizde hayata geçireceğiz diyen Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz hem mahalle gezilerinde hem de vatandaş buluşmasında kendisine iletilen talepleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Hz. Yakup Mahallesi sakinlerinden Şaban Özkahraman'ın talep ettiği akülü tekerlekli sandalyesini teslim eden Başkan Özyavuz, Şaban Özkahraman'ın mutluluğuna ortak oldu.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşları her zaman kucakladıklarını ifade eden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz: Rutin olarak gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretlerimiz sırasında Şaban Özkahraman amcamız için akülü tekerlekli sandalye talep edilmişti. Bu talepleri hemen yerine getirdik. Engelleri gülümseme ile aşan Şaban amcamız da artık yollarda ailesinin yardımı olmadan gezebilecek. Buna vesile olmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Harran'da hep birlikte el ele vererek, engelleri ortadan kaldırmak ve engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Açıklamasında bulundu.

Şanlıurfa'da feci kaza: 3 ölü 6 yaralı Şanlıurfa'da feci kaza: 3 ölü 6 yaralı