BAŞKAN ÖZYAVUZ’UN ÖNCÜLÜĞÜNDE HARRAN’DA BÜYÜK DEĞİŞİM YAŞANIYOR

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz öncülüğünde merkez ve kırsalda sürdürülen çalışmalarla ilçede büyük değişim yaşanıyor. Harıl harıl Harran halkı için hizmet üreten ekiplerin gayretleriyle vatandaşların yaşadığı sorunlar hızla çözüm buluyor.

Göreve gelir gelmez seçim vaatlerini hayata geçirebilmek için tüm imkanları seferber eden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz öncülüğünde sürdürülen çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Tarihin, kültürün ve medeniyetlerin doğduğu kadim şehir Harran’da üretken belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Harran Belediyesi ekipleri Başkan Özyavuz’un talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde dört bir koldan hizmetlerine devam ediyor.

Harranlı hemşerilerinin yaşadığı sorunların çözümü için üstün bir çaba gösterdiklerini aktaran Başkan Özyavuz, seçim öncesi verdiği sözleri birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, şeffaf ve üretken belediyecilik faaliyetlerine aralıksız devam ettiklerini kaydetti.

Hem merkez hem de kırsal mahallelerde Harran Belediyesi ekiplerinin sürdürdüğü çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirten vatandaşlar ise, Başkan Özyavuz’un göreve gelmesiyle ilçede gözle görülür bir değişimin yaşadığını ve bu değişimin her geçen gün artarak devam edeceğine olan inançlarının da tam olduğunu söyleyerek Başkan Özyavuz’a teşekkür ettiklerini dile getirdi.