Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın bizlere ebedi azaptan kurtuluş fırsatı sunan bu son günlerini taçlandıran Kadir gecesine kavuşmanın sevinci içerisindeyiz.  Bu geceyi diğer bütün zamanlardan üstün kılan özelliklerin başında, Allah’ın kullarına merhametinin en büyük nişanesi olarak indirilen ve 14 asırdır insanlığın ufkunu aydınlatan hayat rehberimiz Kur’an-ı Kerim’in bu gece indirilmiş olması gelmektedir. Rabbimizin, “Biz onu (Kur’an’ı) Kadir gecesinde indirdik.

Bizleri bir kutsal ayın kutsal bir gecesine kavuşturan Cenab-ı Allah'a’ hamd olsun. Kadir gecesinin kadrini, kıymetini bilelim. Bu gecenin açlıkla, yoksullukla, savaşla ve başka belalarla uğraşan bütün insanların huzur ve mutluluğa erişmesine vesile olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Şanlıurfa'mızın, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Kadir gecesini tebrik ediyor; Cenab-ı Allah'tan oruçlarımızı ve tüm ibadetlerimizi kabul buyurmasını; bu gecenin, İslam âleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın sıhhat, hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını niyaz ediyorum.

Şanlıurfa'da göçük altında kalan işçi öldü Şanlıurfa'da göçük altında kalan işçi öldü