banner111

Başkan Özyavuz'un kardeşi evlendi

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un kardeşi, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz’un oğlu Murat Özyavuz Harran’da düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

banner55

Başkan Özyavuz'un kardeşi evlendi

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un kardeşi, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz’un oğlu Murat Özyavuz Harran’da düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

15 Ekim 2022 Cumartesi 23:33
8115 Okunma
Başkan Özyavuz'un kardeşi evlendi
banner81

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un kardeşi Murat Özyavuz hayatını Elif Özyavuz ile birleştirdi. Harran’da düzenlenen düğün merasimine 12 bin kişi katıldı. 

AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Abdülkerim Gök, MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, MHP Şanlıurfa İl Yönetimi, Ceylanpınar eski Belediye Başkanı Menderes Atilla, Akçakale eski Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Haliliye eski Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek, Harran Kaymakamı İbrahim Gültekin,  Akçakale Kaymakamı Oltan Bayraktar, Harran ve Akçakale ilçelerinde bulunan kurum amirleri, Bölgenin muhtarları, Harran Belediye Meclis üyeleri, Harranlı vatandaşlar ve Akçakale ilçesinden gelen birçok davetli düğüne katılarak, Özyavuz ailesine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan hemşerilerine teşekkür eden Harran Belediye başkanı Mahmut Özyavuz; Kardeşim Murat Özyavuz'un düğün merasimine iştirak edip, bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Açıklamasında bulundu. 

Oğlu Murat Özyavuz’u evlendirmenin mutluluğunu paylaşan MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz yaptığı açıklamada Oğlum Murat Özyavuz'un düğün merasimine katılarak, bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. İfadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
Urfa Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail DEMİR (AFARLI) 2022-10-16 22:45:51

Öncelikle çiftimizi tebrik eder ömür boyu mutlu mesut ve bahtiyar olabilmeleri adına Yüce RABBİM den niyaz ederim.ve ÖZYAVUZ Ailesi hakkında yorum yapmak gerekiyorsa şahsen ben bunu diyebilirim vekilimiz sayın İbrahim ÖZYAVUZ ve değerli Ailesi takdire şayan olarak sadece HARRAN halkı değil bütün ŞANLIURFA halkının azımsanmayacak bir çoğunluğunun sevgi ve saygısını kazanmış bir ailedir bu samimiyetlerinden dolayı, iyi günü bir kenara bırakalım iyi günün dostu çoktur takdire şayan bu aileye RABBİM hiç bir zaman kötü gün göstermesin ama kötü gün olsa dahi biz sevenleri olarak var oldukça iyi günde kötü günde onların yanlarında hep var olacaz SAYGI ve SEVGİLERİMLE onları Emanetçilerin en Emin olan ALLAH'a Emanet Ediyorum.

banner115

banner114