Ramazan Ayı’nın gelişini yayımladığı mesajla kutlayan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Deprem ve sel felaketlerinin yaralarını sarmaya çalışırken, manevi duyguları ağır olan Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın da buruk sevinci içerisindeyiz.  Milletçe bu kötü günleri geride bırakacak inanç ve birliğe sahibiz” dedi.
Başkan Yalçınkaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş vesilesi olan mübarek Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Manevi dünyamızda müstesna bir yere sahip olan bu mübarek aya bizleri kavuşturduğu için Rabbimize hamd-ü senalar ediyorum. Sevgi ve merhamet kapılarının ardına kadar aralandığı Ramazan ayını; özünde yer alan yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla, dua ve ibadetlerimizle layığıyla idrak edebilmeyi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Ramazan huzurunu hep birlikte yaşayacak, gönül köprülerimizi güçlendirmeye devam edeceğiz.

Son bir ayda ülkemizde yaşadığımız deprem ve sel felaketlerinin toplum olarak yaralarını sarmaya çalışırken, manevi duyguları ağır olan Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın da buruk sevinç içerisindeyiz. Dualarımızla, birlik ve beraberlikle milletçe bu kötü günleri geride bırakacak inanç ve birliğe sahibiz.

Bu vesileyle başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan-ı Şerif Ayı’nı kutluyorum. Ramazan’ın tüm insanlığa huzur, barış, kardeşlik ve esenlikler getirmesini diliyorum. Sahurun bereketi, iftarın sevinci sofralarınızdan eksik olmasın.

Sevdiklerimizle bir arada sağlık ve sıhhat dolu bir bayrama ulaşmamızı temenni ediyorum.

En derin saygı ve hürmetlerimle…”

Şanlıurfa'da derede suya kapılan çocuğu arama çalışmaları sürüyor Şanlıurfa'da derede suya kapılan çocuğu arama çalışmaları sürüyor