Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yapılan hizmetler hakkında genel bir değerlendirmede bulunmak amacıyla gerçekleştirilen personel toplantısında Karaköprü Belediyesi personeliyle bir araya geldi. Karaköprü Belediyesi Nikâh ve Toplantı Salonu'nda düzenlenen personel toplantısına Başkan Baydilli'nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personeller katıldı.

Toplantıda personele bir konuşma yapan Başkan Baydilli, yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı personele teşekkür ederken özellikle geçtiğimiz aylarda ard arda yaşanan deprem ve sel felaketinde vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için fedakarca çalışan personeliyle gurur duyduğunu dile getirdi. 

Başkan Baydilli toplantıda personele şunları aktardı:

 “Şimdiye kadar yaptığımız çalışmaları değerlendirmek ve bundan sonra yapılacak olanlarla ilgili istişarelerde bulunmak için sizinle bir araya gelmek istedik. Karaköprü ilçemiz 2014 yılında ilçe olduğunda 103 bin nüfusu vardı ancak şimdi 2023 yılı itibariyle 265 bini aşkın nüfusa sahip bir ilçe olduk. Her geçen gün artan bu nüfusa hizmet etmenin yükümlülüğünün, sorumluluğunun fazla olduğunu biliyoruz.

Çok önemli bir genel seçim atlattık ve sahada gezdiğimizde ya da anketlerde belediye hizmetleriyle ilgili ciddi şikâyetlerle karşılaşmadık. Bunun nendi sizin sahada özverili bir şekilde çalışıp işinizi en iyi şekilde yapmaya çalışmanızdır. Karaköprü gibi kozmopolit bir ilçeye hizmet etmenin zorluğunu bilmekle birlikte ancak sizin göstereceğiniz çabayla bu sorumluluğun altından kalkabiliriz. Ben sizden memnunum, sahada benim de şahit olduğum kadarıyla size verilen işi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsunuz.

Benim için görevini en iyi şekilde yerine getiren, ekmeğinin hakkını çıkaran kişi çok değerlidir. Hepimize burada bir görev verilmiş ve bulunduğumuz görevi hakkıyla yapmamız için çalışmamız gerekiyor. Allah’a şükür Karaköprü Belediyesi personeli görevini iyi yapan, görevinin bilincinde olan bir ailedir ki zaten her yıl büyüyen ilçemizin ihtiyaçlarını karşılayabilmemiz bu sayededir.

Sizler özellikle yaşadığımız deprem ve sel felaketleri sonrası vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için gece gündüz çalıştınız, mücadele ettiniz hepinizden Allah razı olsun. Ben tüm personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve işlerinde başarılar diliyorum.”

Başkan Baydilli toplantının ardından birim müdürleri ile de kısa bir toplantı gerçekleştirerek yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Baydilli berberler ve kuaförlerle iftarda buluştu Baydilli berberler ve kuaförlerle iftarda buluştu