Karaköprü’de görev yapığı 8,5 yılda yaptığı çalışmalar ve projelerle takdir toplayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa'daki telefon dolandırıcılığında 3 tutuklama Şanlıurfa'daki telefon dolandırıcılığında 3 tutuklama

Başkan Baydilli vatandaşların talebiyle gerçekleştirilen ev toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalarını ve projelerini anlatıyor. Atakent ve Akpiyar Mahallelerinde gerçekleştirilen ev toplantılarında Başkan Baydilli’ye Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Kolsuzoğlu da eşlik etti.

Sohbet havasında geçen ev toplantısında Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli şimdiye kadar Karaköprü’de yapılan hizmetlerden ve projelerden bahsederken, 31 Mart seçimleri sonrası ilçede gerçekleştirilecek projeleri tanıtıp geleceğin Karkaöprü’sünü anlattı.

Ev toplantılarda vatandaşlara hitap eden Başkan Baydilli, göreve geldiklerinde Karaköprü’nün nüfusunun 103 bin olduğunu hatırlatarak bugün 277 bin nüfusa ulaşmış gözde bir ilçeye hizmet ettiklerini ifade etti.

Başkan Baydilli şu ifadeleri kullandı: “Her gün büyüyen ilçemize yeni projeler ve hizmetler kazandırarak gelişime katkı sunuyoruz. Şükürler olsun ki biz de bu büyüyen ilçeye hizmeti eksik etmedik ve vatandaşlarımızın taleplerine yetişmeye, yeni projelerle ilçemizi kalkındırmaya çalıştık. Bununla birlikte en az şikâyet alan ilçe olmayı da başardık.

Ben belediyeciliği sabah erken kalkıp sokak sokak gezerek ve sorunları yerinde görerek öğrendim. Bir sıkıntı olduğunda gidip o sıkıntıyı yerinde incelerim, gerekli çalışmaların yapılması için talimat verip bir an önce o sorunun giderilmesini sağlamaya çalışırım. Bu şekilde ilçemize daha hızlı hizmet getirilmesini, sorunların hemen çözülmesini sağlıyoruz.

İnşallah 31 Mart’ta sizin desteğinizle yeniden seçildiğimizde ilçemiz için hizmetlerin artarak devam ettiği, vizyonel projelerle ilçemize sınıf atlatacağımız döneme gireceğiz. Bizi yalnız bırakmayan, ev toplantılarına davet edip yanımızda olan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum.”

AK parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek de Karaköprü’de Başkan Metin Baydilli’nin önemli hizmetlerle ilçeyi geliştirdiğini ifade ederek bu hizmetlerin istikrarlı bir şekilde devam etmesi için vatandaşların desteğine talip olduklarını söyledi.

Ev toplantılarına ev sahipliği yapan Gök ve Şeker aileleri de Başkan Baydilli’ye katılımları ve sohbeti için teşekkür ederken desteklerini ilettiler.