Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeyi mahalle mahalle gezerek yapılan çalışmaları ve sorunları yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Baydilli Güllübağ Mahallesinde 6 bin metrekare alan üzerine yapılan parkta ağaçlandırma ve çim biçme çalışmalarını incelerken, ilgili personelle sohbet edip çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Diğer mahallelerde yapımı devam eden yeşil alanlarla ilgili de bilgi alan Başkan Metin Baydilli, Karaköprü’ye 2021 yılında da önemli oranda yeşil alan kazandıracaklarını ifade etti.

İncelemeler sırasında bir açıklama yapan Başkan Baydilli şunları söyledi: “Güllübağ Mahallemize incelediğimiz parkı yerinde inceledik. Bu parkımızdaki çalışmaları bitirip en kısa sürede hizmete sunacağız. Biz ilçemizin her tarafını yeşillendirmek için vatandaşlarımıza söz vermiştik ve yeni parklarla ilçemizi yeşillendiriyoruz. Güllübağ’a kazandırdığımız parkımız mahallemize hayırlı olsun. İlçemize yeni parklar, yeşil alanlar kazandırma çalışmalarımız aralıksız devam edecek.”

Başkan Baydilli park incelemesinin ardından çevredeki vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi ve sohbet etti.