banner111

Berber çiftçilerle istişarelerde bulundu

DSİ 15. Bölge Müdürü Mahmut Berber, kırsal mahallelerde çiftçilerde istişarelerde bulundu.

banner55

Berber çiftçilerle istişarelerde bulundu

DSİ 15. Bölge Müdürü Mahmut Berber, kırsal mahallelerde çiftçilerde istişarelerde bulundu.

08 Nisan 2021 Perşembe 14:15
9048 Okunma
Berber çiftçilerle istişarelerde bulundu
banner81

Şanlıurfa’da yapımı sürdürülen sulama yatırımlarını sık sık sahada denetleyen DSİ 15. Bölge Müdürü Berber, Akçakale ilçesine bağlı Aslanlı mahallesinde çiftçilerle bir araya geldi.

Bir su kütlesi görseli olabilir

Çiftçilerin talep ve sorunlarını dinleyen Berber, sulama yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi.

Berber, daha sonra GAP ve Güzelyurt sulama birlikleri sahasında bulunan Anakanal ve sulama sahasında incelemelerde bulundu.

Bir ayakta ve açık hava görseli olabilir

Berber, Harran Anakanalı, Bozova Pompaj Sulaması 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal Yapım İşi İnşaat ve şantiyelerine de giderek sürdürülen çalışmaları denetledi. Berber, buralarda çiftçilerle toplulaştırma çalışmaları hakkında mülakat yaptı.

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

Anahtar Kelimeler:
Urfa HaberMahmut Berber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner115

banner114