Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, vatandaşların modern ve hijyenik ortamda kesimlerini yapacaklarını söyledi.

Daha modern ve sağlıklı koşullarda hayvan kesimlerinin yapılması amacıyla her ilçeye bir mezbaha kazandırma hedefi ile çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar ilçesindeki mezbaha çalışmasını tamamladı.

Şanlıurfa’da bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı Şanlıurfa’da bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı

400 metrekare alan üzerine kurulan modern mezbaha içerisinde kesim alanları, küçükbaş ve büyükbaş hayvan bekleme alanları, hayvan rampaları, hayvan padokları, sakatat odaları, personel giyinme ve soyunma odaları ve soğuk hava depoları yer alıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin ve meclis üyeleri ile birlikte yapımı tamamlanan Mezbaha’da incelemelerde bulundu.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’HER İLÇEYE MODERN MEZBAHA’’

Her ilçeye modern mezbaha çalışması yaptıklarını ve tamamlanan mezbahaları açarak vatandaşların hizmetine sunduklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’İlçelerimize hizmetlerimizi sürdürüyoruz. İlçemizdeki mezbaha ilkel şartlardaydı ve yaptığımız çalışmalarla ilçemize modern bir mezbaha kazandırdık. Mezbaha’nın çalışması tamamlandı ve çok kısa bir zaman içerisinde hizmete açacağız. Mezbaha çalışmamız Ceylanpınar için çok önemliydi. Temiz, modern ve hijyenik şartlarda kesimler yapılacak. Ceylanpınar ilçemizde birçok çalışmamızı sürdürüyoruz. Allah’a hamd olsun çok yol aldık ve çok güzel işler yaptık’’ dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ile AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdülcelil Doğantekin ise yapılan çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Aynı anda birden fazla büyükbaş ve küçükbaş hayvanların kesilmesine olanak sağlayan modern ekipmanlarla donatılan Ceylanpınar mezbahası’nda hayvan kesimleri daha pratik ve hijyenik olarak yapılacak.