Aile toplumun temelidir şiarı ile hareket eden Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Daire Başkanlığı Hizmetleri'nin de gayreti ile ülkemizde son zamanlarda boşanma oranlarında artış meydana gelmesi nedeniyle eşler arasında fiziksel ve psikolojik şiddetin yanı sıra; iletişim kopukluğu, sorunlara çözüm bulamama, sevgi dilinin kullanılmaması ve öfke kontrolünün sağlanamaması gibi sebeplerden dolayı mutluluğa ilk adımı atacak ve bir ömür hayatlarını birleştirecek olan çiftlerin sağlıklı evlilik kurulabilmesi yönünde birçok etkinlik, eğitim ve seminer verecek.

Dün lansman toplantısı yapılan proje, Aile, Çalışma ve Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un dikkatini çekti. Beyazgül’ün projesini beğenen ve sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Selçuk ‘’Aile dostu belediyecilik’’ ifadelerini kullandı.

Öte yandan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal'da projeyle ilgili Başkan Beyazgül'ü kutladı. Açanal açıklamasında ''Maşallah Sayın Zeynel Abidin Beyazgül Başkanım. Mutlu aile ve mutlu evliliğe ilk adım projenizi gönülden kutluyor ve tebrik ediyorum'' dedi.

İLGİLİ HABER: Mutlu Evliliğe İlk Adım Projesi Lansmanı Yapıldı