Sabahın erken saatlerinde Viranşehir ilçesine giderek Belediye Başkanı Salih Ekinci ile bir araya gelen Başkan Beyazgül ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Eyüp Nebi Külliyesi ve o bölgede yapılan sabır evlerini inceledi.

Başkan Beyazgül, Başkan Salih Ekinci ve beraberindekiler Hazreti Eyüp peygamber, Hazreti İlyas ve Hazreti Rahime’nin türbesini ziyaret ederek dua da ettikten sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Viranşehir Kent Parkına geçerek parktaki vatandaşlarla sohbet etti.

Viranşehir’de gençler ve kadınların hizmetine sunulan Viranşehir gençlik merkezini de ziyaret eden Başkan Beyazgül çocuklara çeşitli hediyeler vererek sevinçlerine ortak oldu. Kurslara katılan vatandaşlarla da sohbet ederek gitar kursunda eğitim gören gençlerin söylediği türküye kulak verdi.

Ziyareti sırasında eksikleri anında tespit ederek gerekli talimatları veren Başkan Beyazgül 13 ilçeye eşit hizmet anlayışıyla çalışmaya edeceklerinin altını çizdi.