banner111

Birecik'te Vektörle Mücadele Çalışması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, larva döneminde sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı Birecik ilçesinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

banner55

Birecik'te Vektörle Mücadele Çalışması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, larva döneminde sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı Birecik ilçesinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

22 Şubat 2022 Salı 12:18
8992 Okunma
Birecik'te Vektörle Mücadele Çalışması
banner81

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı kent genelinde vektörle mücadele çalışmasını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler, Birecik ilçesinde dereler, sulama kanalları, fosseptikler, rögarlar, park ve bahçelerde ilaçlama çalışması yaparak vatandaşların sağlığını ön planda tutuyor.

Özellikle kıyı kesiminde üremeye başlayan sivrisinek başta olmak üzere karasinek ve diğer haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 13 ilçede 106 personel, 48 araç 3 arazöz 3 traktör ile vatandaşların rahat ve huzurlu bir yaz mevsimi geçirebilmeleri için ilaçlama çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Anahtar Kelimeler:
Urfa Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner115

banner114