Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı son oturumu Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan başkanlığında gerçekleştirildi. 

Gündemde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısında gündeme gelen konular ilgili birim ve komisyonlara havale edildi.

KAYTAN, “ALINAN KARARLARIN MİLLETİMİZE HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”

Temmuz ayı son oturumunda değerlendirmelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan ilçeleri ilgilendiren konuların mecliste müzakere edilerek karara bağlandığını söyledi.

Dicle Elektrik Seçim Hazırlıklarını Tamamladı Dicle Elektrik Seçim Hazırlıklarını Tamamladı

Kaytan, “ 18 Temmuz Pazartesi günü Büyükşehir Belediye meclisimizin ilk toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül tarafından oluşturulan gündem ve verilen önergelerle gündemimiz oluştu. Gündemimize gelen birçok konu ilgili komisyonlara ve ilgili birimlere havale edildi. İmar komisyonumuzdan gelen raporlarımız vardı. 20‘nin üzerinde konu müzakereye açıldı. Bunlardan gerek Hilvan Belediyemiz ve gerek diğer ilçe belediyelerimizden gelen konuların her biri müzakere edilerek karara bağlandı. Öncelikle bu değişikliklerin ilçelerimize ve ilimize hayırlar getirmesini diliyorum. Ayrıca Suruç Belediyemizin ek bütçe talebi vardı o konu da plan bütçe komisyonumuzca müzakere edilerek karara bağlandı. Aynı zamanda Harran Belediyemizin de ek bütçe talebi onaylanmış oldu. Bu hafta boyunca meclis üyelerimiz ve belediyelerimizde yetkili olan arkadaşlarımızın her birine bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Alınan kararların memleketimize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.