Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, kırsal mahalleleri ziyaret ederek kent merkezindeki hizmetlerin kırsala da götürüldüğünü belirtti.

Şanlıurfa'da Silah Operasyonunda 3 Şüpheli Yakalandı Şanlıurfa'da Silah Operasyonunda 3 Şüpheli Yakalandı

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarla bir arada olan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların önerilerini tek tek yerinde dinledi.

Beraberinde meclis üyeleriyle ilçe kırsalını gezen Çakmak, Karakeçi bölgesini ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Vatandaşlardan gelen talepleri tek tek not alan Başkan Çakmak, ilgili birim müdürlerine taleplerin karşılanması talimatını verdi.

Siverek’in geniş bir kırsal ağına sahip olduğunu dile getiren Başkan Ayşe Çakmak, tüm taleplerin karşılanması için çalıştıklarını söyledi.

Kırsalı önemsediklerini belirten Çakmak, “Kent merkezindeki hizmetlerin kırsala da götürülmesi için çalışıyoruz. Düzenli olarak kırsalımıza ziyaretler yapıyor ve vatandaşlarımızın ilettiği taleplerin karşılandığını yerinde tespit ediyoruz. Ziyaretlerimizin temel amacı vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek, taleplerini yerine getirmek ve yaşam kalitelerini yükseltmektir. Bu amaç doğrultusunda, kırsal mahallelerimizin ihtiyaçlarını göz ardı etmeden sürdürülebilir olan projeler geliştirmeye çalışıyoruz.” dedi.