Viranşehir'in bereketli toprakları suya kavuşuyor Viranşehir'in bereketli toprakları suya kavuşuyor

Karaköprü Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yeni yol kazandırma çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler ilçede yapılaşmanın arttığı ve gelişen mahallelerde yeni açılan yolları kilitli parkeyle döşerken, yayalar için de kaldırım yaparak hizmete sunuyor.

Çamlıyayla Mahallesinde yeni açılan yolun alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kilitli parke döşeme çalışmalarına hemen başlanırken, refüj ve kaldırım çalışmalarının da tamamlanmasıyla yeni yol vatandaşların hizmetine sunulacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla yoğun bir çalışma içerisinde olan ekipler konutlaşmayla birlikte ihtiyaç oluşan yerlerde hem yeni yollar açıyor hem de alt yapısı tamamlanan yolları kilitli parkeyle döşüyor.

Çamlıyayla Mahallesinin Karaköprü’de yeni konutlaşan ve gelişmeye açık bir mahalle olduğunu söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bu mahallede de yol ihtiyacını karşılamak üzere çalıştıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli. “Her mahallemize dokunuyoruz ve çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Çamlıyayla Mahallesi de yeni yeni konutlaşan ve gelişime açık bir konumdadır. Bu nedenle mahallemizde yol sorunu yaşanmaması için fen işleri ekiplerimiz yeni yol açma çalışması gerçekleştiriyor. Altyapısı tamamlanan yolda kilitli parke döşeme çalışmamız bitince vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ihtiyaçlar dahilinde birçok mahallede yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını program dahilinde sürdürecek.