İmarlı alanlarda yapılaşmanın hızlanması için bekledikleri yol taleplerinin karşılık bulduğunu ifade eden mahalle sakinleri, Başkan Canpolat’a teşekkür etti.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın girişimleriyle ilçenin yol ağı genişliyor. 

Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Mehmet Canpolat’ın imarlı alanlarda yapılaşmanın hızlanması yönündeki talimatlarıyla çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren ekipler, bu alanlardan biri olan Güzelyurt Mahallesinde ise yeni yollar açıyor.

Yol hamlesiyle birlikte yeni yaşam alanlarının oluşmasının hedeflendiği Güzelyurt Mahallesinde yeni yollar açarak ulaşım ağını genişleten Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmaları kısa sürede tamamlamayı hedefliyor. Çalışmaların hummalı bir şekilde yürütüldüğü bölgede taleplerinin Başkan Mehmet Canpolat ile karşılık bulduğunu ifade eden mahalle sakinleri, Haliliye Belediyesine ve Başkan Canpolat’a teşekkürlerini iletti. 

Başkan Baydilli Destek İstedi Başkan Baydilli Destek İstedi

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise periyodik olarak çalışmaların devam edeceği ve hizmetin tüm noktalara götürüleceği kaydedildi.