Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Şanlıurfa’da yoğun bir gün geçirdi. Abide Kavşağı ve diğer projelerin toplu açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yüzünü kalabalık güldürdü. Burada yoğun ilgiyi gören Erdoğan, açılış törenine resmi rakam olarak 115 bin kişinin katıldığını açıkladı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediyesini de yaptığı hizmetlerden dolayı tebrik etti.

Resim

VALİ AYHAN’I ZİYARET ETTİ.

Viranşehir'de uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı Viranşehir'de uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa Valiliğini de ziyaret etti. Erdoğan’ı Valilik girişinde resmi tören mangası ve Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan karşıladı. Vali Ayhan’ı makamında ziyaret eden Erdoğan, kentle ilgili brifing aldı.

Resim

GENÇLERLE BULUŞTU.

Erdoğan daha sonra Haliliye Belediyesi İbrahim Tatlıses Kültür Merkezinde ise gençlerle buluştu. Buluşmada Urfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’te türkülerini seslendirdi. Haliliye Belediyesi tarafından kente kazandırılan kültür ve gastronomi merkezi Erdoğan’dan tam not aldı.

Resim

PAMUK ÜRETİCİSİNE MÜJDE VERDİ.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Mehmet Akif İnan Konferans salonunda AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. Burada önemli mesajlar veren Erdoğan ‘"Pamuk üreticilerimizin mazot ve gübre desteğini dekarda 76 liradan yüzde 257 artışla 271 liraya çıkarıyoruz.’ Dedi.

Resim

KENTTE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ EN ÜST DÜZEYE ÇIKARILDI.

Öte yandan Erdoğan’ın kente gelişi öncesinde güvenlik güçleri şehir de kuş uçurtmadı. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın yakından takip ettiği çalışmalar sorunsuz tamamlandı. Miting alanına gelen yüz binlerce kişi ise sorunsuz alandan ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu akşam saatlerinde kentten ayrıldı.