Depremzede çocukları sosyal yaşama adapte etmek ve afetin izlerini silmek için harekete geçen İletişim Başkanlığı, "Deprem Bölgesi Etkinlik Tırları Projesi" kapsamında Şanlıurfa'da kent merkezindeki Rabia Meydanı'nda etkinlikler düzenledi.

Akçakale Belediyesi’nden Ücretsiz Wİ-Fİ Hizmeti Akçakale Belediyesi’nden Ücretsiz Wİ-Fİ Hizmeti

"Bir tır dolusu mutluluk şehrine geliyor" temasıyla düzenlenen etkinliklerde, çocuklar palyaçolar eşliğinde doyasıya eğlendi.

Resim

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Efe Murat Erbaş, gazetecilere, benzer etkinliklerin deprem bölgesi illerinin tamamında gerçekleştirildiğini söyledi.

Çocukların eğlenceli vakit geçirebilmesini hedeflediklerini vurgulayan Erbaş, "Çocuklarımız için hep birlikte olalım anlayışıyla düzenlediğimiz etkinliklerimizde hediye takdimlerimiz oldu. Katılım sağlayan ailelerimize ve çocuklarımıza çok teşekkür ediyoruz. Onların yüzünü bir nebze de olsun güldürebildiysek ne mutlu bizlere." diye konuştu.

Resim

Etkinliğe katılan çocuklardan Ayşe Çelik de keyifli vakit geçirdiğini belirterek, özellikle palyaçolara çok güldüğünü dile getirdi.

Resim