ŞUTSO’da nefesler tutuldu. Pazar günü seçime gidecek olan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasında adaylar çalışmalarını tam hız sürüdürüyor.

5 Nolu Turizm ve Yurt İçi Taşıma Grubu Aday Listesinde yer alan iş adamı Fatih Dörtkardeş ‘Pusula rengimiz mavidir. Amacımız Şanlıurfa’nın sektörel bazdaki gelişimine katkı sunmaktır’ dedi.

Turizmin çeşitli dallarında yıllardır Şanlıurfa özelinde tüm bölgeye hizmet veren işletmeler olduklarını da belirten Dörtkardeş ‘ŞUTSO seçimlerinde yola çıkış amacımız, kültürel, inanç ve diğer turizm dallarında büyük potansiyeli bulunan İlimizin sektörel bazda gelişimine katkı sunmak’ dedi.

Dörtkardeş açıklamalarında neden aday olduklarını anlattı.

Dörtkardeş açıklamasında şu bilgileri verdi;

‘Uluslararası Tanıtım, Ulusal ve Uluslararası işbirliği, Sektörel eğitimler ve Ar-ge projelerimiz var. Sektörümüze yönelik hazırladığımız projeler ile; Okuma imkanı bulamayan kız ve erkek çocuklarımızın sektöre kazandırılması konularında çalışmalar yapmayı amaçlıyoruz. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde oy kullanacak üyelerimizden isteğimiz, sektörlerinin geleceğini düşünerek oy vermeleridir. ‘Mesleğimizin geleceği için, Sektörüne oy ver’ diyoruz’ ifadelerini kullandı.

Harran Tıp Kardiyoloji Önemli Bir Toplantıya Ev Sahipliği Yaptı Harran Tıp Kardiyoloji Önemli Bir Toplantıya Ev Sahipliği Yaptı